Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το θέμα της αύξησης κόστους-παροχών.

Είχαμε 49 / 58 ανώνυμες ψήφους (85% συμμετοχή) και αποτέλεσμα 36 (73%) ΝΑΙ – 13 (27%) ΟΧΙ.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ενημερώσουμε ότι με την απαραίτητη ισχυρή πλειοψηφία ,πλέον το κόστος ανά ομάδα ορίζεται στα 50€ / αγώνα.

Θέλοντας να πάμε την διοργάνωση στο υψηλότερο επίπεδο παροχών και πάντα με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των συμμετεχόντων, μετά την συνεργασία μας με τους επίσημους συνδέσμους διαιτητών και κριτών, πλέον θα έχουμε και ένα επιπλέον άτομο σε κάθε γήπεδο για βιντεοσκόπηση αγώνα με περιγραφή, αρθρογραφία και στατιστική κάλυψη reb-assist και video maker/φωτογράφο σε εβδομαδιαία βάση.

Σεβόμενοι τις ομάδες που δεν ήταν σύμφωνες με αυτή την αλλαγή, ενημερώνουμε ότι η αλλαγή του κόστους αγώνα θα ισχύσει για ΟΛΟΥΣ από την 01/11/2022, ενώ ως διοργάνωση θα ξεκινήσουμε άμεσα από σήμερα Τετάρτη 05/10/2022 με τις extra παροχές.

Επίσης όλες οι επόμενες φάσεις κυπέλλου θα παραμείνουν με την προηγούμενη χρέωση.(45€ ανά αγώνα)

Τέλος οποία ομάδα το επιθυμεί υπάρχει η δυνατότητα εφάπαξ καταβολής του ποσού σε δυο ισόποσες δόσεις (Α & Β γύρου) όπου θα λάβει έκπτωση 10%,στο σύνολο των αγώνων, γεγονός που εκμηδενίζει την αύξηση η οποία προέκυψε.

Μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι και σας το ανταποδίδουμε!

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Υπεύθυνος Διοργάνωσης

My Basket League 4on4